Godišnja skupština 07.01.2012.

Športsko ribolovno društvo „Smuđ“ Goričan je u subotu 07.01. ove godine održalo redovnu izbornu godišnju skupštinu u Društvenom domu Goričan. Pred više od 120 uzvanika, skupu su osim članova društva, prisustvovali i sponzori, predstavnici i predsjednici mjesnih udruga, tajnik međimurskog Saveza, ravnatelj Osnovne škole i predstavnici športskih ribolovnih društava iz susjedne nam Republike Mađarske, iz pograničnih mjesta Szerdehelya i Molnara.

Nakon uobičajenih izvješća o radu društva za 2011. godinu, planu rada za 2012. godinu, financijskom poslovanju, izvješću nadzornog odbora i natjecateljske ekipe koji su jednoglasno usvojeni, prišlo se izboru članova društva za funkcije predviđene Statutom društva. Prema prijedlogu Upravnog odbora jednoglasno su izabrani slijedeći članovi: Švenda Josip za predsjednika, Vargek Vinko za dopredsjednika, Gudlin Vlado za tajnika i Gudlin Leonard za blagajnika.

U Upravni odbor su izabrani: Mesarić Branko, Marđetko Zlatko, Gudlin Ivan, Mučnjak Zvonko, Vugrinec Ivan, Ružić Davor, Malović Renato, Bartolić Zdravko, Horvat Ivan i Golenja Ivan.

U Nadzorni odbor su izabrani: Ivanović Dragutin, Ribarić Nikola i Baranašić Mijo.

Od sportskih rezultata natjecateljske ekipe vrijedi izdvojiti osvajanje Kupa Kotoribe, te osvajanje 1. i 3. mjesta u Szerdehely i 2. mjesta u Molnarima. Nažalost, naši natjecatelji su ispali u 2. županijsku ligu.

Od značajnijih investicija vrijedi istaknuti prekrivanje krovišta iznad terase ribičkog doma i uređenje kuhinje u samom domu.

Na samom kraju podijeljena su zahvalnice za nesebičan rad i zalaganje u razvoju društva članovima Upravnog i Nadzornog odbora i istaknutim pojedincima.

Odgovori