Godišnja skupština 08.01.2011. godine

ŠRD “Smuđ” Goričan je 08.01.2010. održalo svoju redovnu godišnju skupštinu pred prepunom dvoranom Društvenog doma Goričan.

Uz članove društva, skupu su nazočili i predstavnici i predsjednici mjesnih udruga, ravnatelj Osnovne škole, dopredsjednik Saveza Perko Miljenko, te predstavnici športskih ribolovnih društava iz susjedne nam Republike Mađarske, iz pograničnih mjesta Molnara i Tothszerdehelya. Na početku je minutom šutnje odana počast prošle godine preminulom najstarijem članu društva Dominik Josipu.

U nastavku je predsjednik Gudlin Vlado podnio izvješće od radu društva za 2010. godinu i Plan rada za 2011. Zatim je blagajnik Gudlin Leonard podnio financijsko izvješće, te predstavnik Nazdornog odbora Marđetko Zlatko izvješće o urednom vođenju blagajne . I na kraju je Mutak Marijan podnio izvješće natjecateljske ekipe. Sva podnesena izvješća su jednoglasno prihvaćena.

U toku godine Upravni odbor su na vlastiti zahtjev napustili Mutak Marijan, Pongrac Stjepan, Andrašek Danijel i Logožar Božica.

Na njihova mjesta su kooptirani Bartolić Zdravko, Mikloška Andrija, Vugrinec Ivan i Horvat Ivan što su članovi skupštine jednoglasno prihvatili.

Pongrac Mihaelu je dodjeljeno posebno priznanje za postignute rezultate u športskom ribolovu, a to je velikim dijelom stekao suudjelovanjem u reprezentaciji Hrvatske koja je osvojila 4. mjesto na Svjetskom prvenstvu u Italiji. Time je stekao status športaša Hrvatske 5. kategorije – daroviti sportaš.

Odgovori