ŠRD “Smud” Goričan u 2011. godini

Na početku 2011. godine održana je 8. siječnja godišnja skupština na kojoj su podnesena izvješća o radu društva za 2010. godinu i financijskom poslovanju, izvješća natjecateljske ekipe i Nadzornog odbora kao i plan rada za 2011. godinu. Skupštini su prisustvovali i predstavnici i predsjednici mjesnih udruga, predstavnici ribolovnih društava iz pograničnih mjesta Totszerdehelya i Molnara, te potpredsjednik Saveza Perko Miljenko.

Komisija za radne akcije u sastavu Švenda Josip, Ivanović Dragutin, Gudlin Leonard – blagajnik, Vargek Mijo i Ružić Davor je u toku godine održala planirane akcije i organizirala radove na uređenju ribolovnih mjesta na Muri, a okolica Šuderice je redovno održavana košnjom trave i obrezivanjem drveća.

Naši takmičari u seniorskoj ekipi u sastavu Švenda Josip, Gudlin Ivan, Mikloška Ivan i Jakšić Josip u 1. županijskoj ligi zauzeli su 13. mjesto. Junior Pongrac Mihael je u Ligi juniora zauzeo ukupno 3. mjesto. Na natjecanju u pograničnom mjestu Totszerdehelyu naše ekipe su osvojile 1. i 3. mjesto, a u Molnarima 2. mjesto. Ekipa u sastavu Švenda Josip, Ružić Davor i Malović Renato je na Kupu u Kotoribi osvojila 1. mjesto. Uz to održana su i sva tradicionalna društvena natjecanja, kao i Ribička noć, te druženje s Prijateljima. Organizirana su i dva kuglačka kupa.

Na ribičkom domu obnovljeno je krovište iznad terase, a napravljena je dugo očekivana kuhinja u samom domu čime je umnogome olakšano priređivanje jela za potrebe druženja.

Za takmičarsku ekipu su nabavljene nove trenirke. U toku godine je u nekoliko navrata poribljena Šuderica.

Na vlastitu inicijativu su iz Upravnog odbora tokom godine izašli Vargek Mijo i Mikloška Andrija , a primljeni su Horvat Ivan i Malović Renato.

Koristimo priliku i ovim putem pozvati članove društva, kao i sve mještane na godišnju skupštinu koja će se održati 07.01.2012. godine u 18 sati u Društvenom domu Goričan.

Ujedno svim mještanima želimo čestit Božić i Sretnu novu 2012. godinu!

Za Upravni odbor ŠRD „Smuđ“ Goričan – tajnik Vinko Vargek

Odgovori